Hae sivuilta

2007

21.10.  Hailuoto

Hailuodossa kisattiin jälleen kerran mukavalla irlisporukalla. Täppä juoksi hienon alkuerän, mutta tällä kertaa finaalissa onni ei suosinut. Viehe meni hukkaan ja sitten kaislikko suhisi, kun poika sitä etsi :)  Kun hän sai näköyhteyden, mentiin taas hurjaa vauhtia kohti viehettä, mutta tulos jäi siltä osin vaatimattomaksi. Kennelpiirin mestaruus 2007 kuitenkin saaliina.

Kisassa Piiru sai viidennen sertinsä ja valmistui käyttövalioksi, ONNEA vielä Piirulle! Voittajaksi kruunattiin Ness, joka vei Iittalaan Dobbyn Susi -kiertopalkinnon vuodeksi.

22.9.  Lotzwil, Switzerland

FCI COURSING EUROPAMEISTERSCHAFT 2007

EM-finals : red Dyka's Gentle Bounty and white Jaslane's Fabiola

are about to "kill" the lure

Irlisten kisa EM-maastoissa juostiin narttujen ja urosten yhteiskisana, koska vain 4 urosta oli paikalla. Meidän oma poika Täppä sijoittui koko kisan kolmanneksi ja sai pronssimitalin !!! Samalla Täppä oli urosten paras! Täppä juoksi tässä arvokisassa oman piste-ennätyksensä 527 pistettä! Urheilijalta on huippusuoritus tehdä oma ennätys arvokisassa ;) .  Oli hienoa havaita , ettei n. 3000 km:n matka kisapaikalle vaikuttanut Täpän suoritukseen heikentävästi. Poika paineli omalla tasollaan, kuten on koko kisakauden tehnyt.

Täppä got bronzemedal at EM coursing. He was the best male at IW race with 527 points. That is also his new record :) . He did very good job at race after travelling about 3000 km to Lotzwil. We are very proud of him !!!

5.8. Tampere KV / INT

Täppä voitti Tampereen kv-maastoissa Pohjoismaiden maastomestaruuden ja sai CACILin pistein 505 !

Täppä winner at International Lure Coursing Tampere and now he is Nordic Coursing Champion with CACIL !

22.7. International Jyväs-Coursing , Jyväskylä

Kisaan oli ilmoitettu neljä irlistä, jotka olivat kaikki paikalla. Alkuerät sujuivat kaikilta hyvin - pisteet jokaisella yli 200! 5-vuotias Frodo johti alkuerien jälkeen, Täppä pisteen päässä kakkosena. Finaaleissa nartuilla loppui kiinnostus ennemmin tai vähän myöhemmin, Täppä juoksi vaativan, mutkikkaan radan tarkasti viehettä seuraten ja voitti kisan.

There were four IW-hounds at Jyväskylä Coursing. First start went well , but only Täppä run all race at finals.  Those three "Ladies" run shorter final and came back to startpoint.

8.7 Mustiala

Mustialan KV-maastojen vaativilla radoilla Täppä oli ykkönen ja sai CACILin. Irliksiä oli paikalla hienosti 6 urosta ja 7 narttua. Urosten serti ja cacil saatiin jakoon, mutta narttujen pisteet jäivät alle 400, joten niille sertiä ei voitu jakaa, harmi.

International Lure Coursing Race at Mustiala: Täppä was first and got CACIL , that was great day!

2.6.

Kuopion Kalakukkomaastoissa Täppä voitti pistein 517, aamupäivän parhaat pisteet.

Täppä winner at Kuopio Lure Coursing, 517 points.

13.5.

Täppä käyttövalioksi ja CVM-07 !

Täppä is now Finnish Lure Coursing Champion!

Äitienpäivänä 13.5. juostiin Hyvinkäällä Suomi Cup- kutsukilpailu, johon osallistui 7 irlanninsusikoiraa.  Täppä voitti kisan jännittävän finaalin jälkeen lopulta selvällä erolla toisiin, sai sertin ja valmistui käyttövalioksi vinttikoirien maastojuoksusta. Suomi Cupin voitosta saa tittelin CVM-07.